Daglichtfilters

Daglichtfilters filteren letterlijk het daglicht: van buiten dicht, van binnen zicht. Hierdoor blijft het licht aangenaam voor uw ogen. Daglichtfilters is officieel de enige binnenzonwering die zonwering mag heten. Het geheim zit hem in de speciale coating, welke aan de achterzijde (raamzijde) van de folie zit. In de zomer warmtewerend en in de winter koudewerend. Daglichtfilters besparen dus ook op uw energiekosten en daarnaast heeft u geen ‘inkijk’ meer en dus meer privacy. U kunt dit het best vergelijken met het dragen van een goede zonnebril.

Dit type binnenzonwering is in een aantal uitvoeringen beschikbaar:

Cassettesysteem:

Een cassette kunt u vergelijken met een rolgordijn, maar dan in een afgesloten behuizing. Onze meest verkochte daglichtfilters passen al in een behuizing van slechts 33 bij 33 millimeter. Het grootste cassettesysteem is 50 bij 50 millimeter en kent een maximale oprolcapaciteit van 2,60 meter. Cassettesystemen hebben dus nauwelijks zichtbaar invloed op uw inrichting en zijn leverbaar in iedere ralkleur. De bediening is handmatig of elektrisch.

Twinsysteem:

Een unieke oplossing waarbij er twee verschillende folies worden gecombineerd. U kunt hierbij denken aan een daglichtfilter in combinatie met bijvoorbeeld een verduisteringsfolie, of een combinatie van twee daglichtfilters. Ook twinsystemen zijn leverbaar in alle ralkleuren en de bediening is handmatig of elektrisch.

Paneelgordijnen:

Met name bij grotere glaspartijen zijn panelen uitermate geschikt. Paneelgordijnen bieden een extra decoratieve waarde en zijn uitermate eenvoudig in bediening.

Uit onderzoek uitgevoerd door TNO is gebleken dat daglichtfilters 20% besparen op uw koellasten. Dit is tevens de reden waarom daglichtfilters tot de groep zonwering mogen worden gerrekend.

Kom eens kijken in de showroom; pas dan kunt u met eigen ogen zien welke voordelen daglichtfilters bieden

Onze showroom is geopend:
di. – vr. van 10.00-17.00 uur,
zaterdag van 10.00-16.00 uur.