homeover ons | contact | telefoon 0172-213890
Horunilux

Horsystemen


Horsystemen zijn in twee systemen leverbaar: raamhorren en deurhorren. Horsystemen houden het hele jaar door ongedierte buiten zodat u zorgeloos de desbetreffende ruimte kunt luchten.


Bestel hier online uw horren!Unilux Keurmerk

Raamhorren:
De raamrolhor kenmerkt zich door de eenvoudige bediening: het horgaas verdwijnt met een simpele beweging in de uiterst kleine cassette. Dit is voor dagelijks gebruik de meest praktische oplossing en leveren wij natuurlijk precies op de juiste maat.

In de vaste raamhor zit het horgaas bevestigd in een vast frame op maat. Dit frame kan net zoals uw raam met scharnieren worden gesloten of geopend. Door de stevige constructie is dit een duurzame oplossing.

De inzethor heeft een vast frame met daarin het gespannen horgaas. Dit type is met name geschikt voor kunststof kozijnen.

Deurhorren:
Hinderlijke vliegen, muggen en ander ongedierte houdt u het hele jaar buiten door deurhorren. Wij hebben altijd een oplossing op maat, dus ook voor schuifpuien en openslaande deuren.

De rolhordeur is de meest bekende oplossing. Het gaas van de hor rolt netjes op in een kleine cassette en met een eenvoudige handeling trekt u deze hordeur dicht. De aluminium cassette is leverbaar in talloze kleuren, zodat deze altijd bij uw kozijn past.

De vouwhordeur in plissé gevouwen uitvoering is een stevige en decoratieve oplossing om ongedierte buiten te houden. Dit type hor is uitermate geschikt voor openslaande deuren en schuifpuien.

De schuifhordeur beschikt over een stevige constructie waar u jarenlang plezier van heeft. Dit type hor is zelfs leverbaar in een dubbele uitvoering, waardoor u moeiteloos grote doorgangen comfortabel afsluit voor ongedierte.

De vaste hordeur werkt net zoals een gewone deur met scharnieren. Als er veel in en uit wordt gelopen, is dit de meest praktische en stevige oplossing. Onze hordeuren zijn uitgevoerd met een 'schopplaat': hierdoor kunt u met uw voet de deur eenvoudig openen; ideaal als u uw handen volheeft! De deurdranger zorgt voor een automatisch correcte sluiting van de deur.

Ook bieden wij naast de plisé hordeuren ook plisé raamhorren in alle maatvoeringen aan.

Horren

Horren2

Horrne3


Ons werk

Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, kunt u hier een impressie bekijken.

Bekijk ons foto album voor meerdere impressie's Foto album

Heeft u vragen of zoekt u iets anders, bel ons gerust voor informatie.

Of bezoek onze gezellige showroom!
showroom.nieuw
showroom.nieuw


Onze showroom is geopend:
di. - vr. van 10.00-17.00 uur,
zaterdag van 10.00-16.00 uur.

off,aanvraaglogoSomfyExprttestright