Home | Over ons | Contact | Telefoon 0172-213890

Klik hier om een prijsindicatie aan te vragen

Klik hier om een reparatie aanvraag in de dienen

Knikarmschermen

Heerlijk buiten genieten van een ontbijt of een gezellige barbecue met familie of vrienden. De uitgekiende knikarmschermen van alle bekende merken geven u alle ruimte om buiten te leven en te genieten. Een terrasscherm heeft als bijkomend voordeel een koel binnenklimaat en ’s avonds blijft de warmte hangen onder het scherm. Zo kunt u nog langer genieten van een mooie avond.

Voor ieder scherm in deze categorie zijn verschillende maatvoeringen mogelijk, dit betreft zowel breedte als uitval. Uiteraard is het mogelijk om alle schermen elektrisch uit te voeren. Met een afstandsbediening of zelfs volledig automatische bediening geniet u van nog meer comfort.

Onze modellen varieren van semi (gesloten) cassettesystemen tot volledig gesloten cassettesystemen. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk om de behuizing te moffelen in de kleur naar uw wens. Daarnaast heeft u keuze uit honderden verschillende doeken: van effen tot gestreept, van de standaard kwaliteit doek tot de meest zware waterdichte kwaliteit doek.

Onze showroom is geopend:
di. – vr. van 10.00-17.00 uur,
zaterdag van 10.00-16.00 uur.