(Zip)Screens

Screens beperken het binnenkomend zonlicht zonder het uitzicht te hoeven missen, wat leidt tot een koel binnenklimaat. Screens kennen geen zij-inval, wat leidt tot een zonvrij interieur. Daarnaast houdt een screen het schadelijke UV-licht buiten. Dit helpt verkleuring van uw gordijnen en meubels voorkomen.

Tijdens een zwoele zomeravond kan een zogenaamde ‘Zip-screen’ gemonteerd voor bijvoorbeeld een schuifpui er voor zorgen dat het kruipend en vliegend ongedierte buiten blijft. Geen last meer van hinderlijke muggen binnen!

Alle typen screens zijn leverbaar in verschillende kastmaten en doekoppervlaktes. Screens bieden maximaal zonweringrendement met een moderne vormgeving.

U kunt kiezen uit de volgende twee typen: onze standaard oplossing bestaat uit een vrijhangend doek tussen de geleiders. Het zogenaamde ‘Zip-screen’ biedt als extra voordeel dat het doek aan de zijkanten zit opgesloten. Dit komt ten goede van de windvastheid.

Welk screen u ook kiest, voor elk screen bieden wij een passende (automatische) bediening en een ruime keuze uit doekkleuren vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig screendoek.

Ook kunnen screendoeken en zonweringsdoeken mooi passend bij elkaar worden gecombineerd.

Onze showroom is geopend:
di. – vr. van 10.00-17.00 uur,
zaterdag van 10.00-16.00 uur.