Home | Over ons | Contact | Telefoon 0172-213890

Klik hier om een prijsindicatie aan te vragen

Klik hier om een reparatie aanvraag in de dienen

Hor systemen

Hor systemen zijn in twee systemen leverbaar: raamhorren en deurhorren. Hor systemen houden het hele jaar door ongedierte buiten zodat u zorgeloos de desbetreffende ruimte kunt luchten.

Raamhorren:

De raam plissé hor kenmerkt zich door de eenvoudige bediening: het hor gaas verdwijnt met een simpele beweging in de uiterst kleine cassette. Dit is voor dagelijks gebruik de meest praktische oplossing en leveren wij natuurlijk precies op de juiste maat.

In de vaste raam hor zit het hor gaas bevestigd in een vast frame op maat. Dit frame kan net zoals uw raam met scharnieren worden gesloten of geopend. Door de stevige constructie is dit een duurzame oplossing.

De inzet hor heeft een vast frame met daarin het gespannen hor gaas. Dit type is met name geschikt voor kunststof kozijnen.

Deurhorren:

Hinderlijke vliegen, muggen en ander ongedierte houdt u het hele jaar buiten door deurhorren. Wij hebben altijd een oplossing op maat, dus ook voor schuifpuien en openslaande deuren.

De vouwhordeur in plissé gevouwen uitvoering is een stevige en decoratieve oplossing om ongedierte buiten te houden. Dit type hor is uitermate geschikt voor openslaande deuren en schuifpuien.

De schuifhordeur beschikt over een stevige constructie waar u jarenlang plezier van heeft. Dit type hor is zelfs leverbaar in een dubbele uitvoering, waardoor u moeiteloos grote doorgangen comfortabel afsluit voor ongedierte.

De vaste hordeur werkt net zoals een gewone deur met scharnieren. Als er veel in en uit wordt gelopen, is dit de meest praktische en stevige oplossing. Onze hordeuren zijn uitgevoerd met een ‘schopplaat’: hierdoor kunt u met uw voet de deur eenvoudig openen; ideaal als u uw handen vol heeft! De deurdranger zorgt voor een automatisch correcte sluiting van de deur.

Ook bieden wij naast de plissé hordeuren ook plissé raam horren in alle maatvoeringen aan.

Onze showroom is geopend:
di. – vr. van 10.00-17.00 uur,
zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Bestel hier online uw horren!